Skriv din bok på ett kontorshotell

Har du fastnat när det kommer till att skriva din bok? En anledning till det kan vara för att du helt enkelt behöver ett miljöombyte. Många upplever att det är svårt att komma till skott och har lätt att bli distraherade om de arbetar hemma. Känner du igen dig i det och vill skriva klart din bok kan det vara en bra idé att hyra in dig på ett kontorshotell.

Boka kontorsplats hos Helio

Men eftersom det numera finns rätt gott om kontorshotell att välja bland, särskilt om du bor i någon av de större städerna, kan det kännas svårt att veta vilket du ska välja. Ett tips är att du ska kolla in Helio vilket är ett företag som har nischat in sig på att ta fram bra kontorshotell och konferensrum. De finns på flera ställen runt om i Stockholm. Så oavsett om du bor i Sundbyberg, Kista eller mer centralt kan du hyra in dig på någon av deras kontorshotell. Genom att besöka deras hemsida kan du läsa mer om deras verksamhet och se exempel på hur deras lokaler ser ut. Du kommer snart att märka att lokalerna är mycket fräscha och känns allmänt inspirerande att vara i. Dessutom ingår allt du kan tänkas behöva för att kunna slå dig till ro och skriva din bok, såsom wifi och bekväma kontorsstolar. På deras hemsida kan du även se hur mycket det kostar att hyra in sig på någon av deras coworking-ställen. Det kostar olika mycket beroende på hur dina behov ser ut. Vill du till exempel hyra en kontorsplats i ett öppet kontorslandskap kostar det mindre i jämförelse med om du skulle vilja ha ett eget rum.

Eftersom det är många som är i behov av en kontorsplats kan det vara bra om du bokar in din plats så snart som möjligt. Därefter kommer du kunna skriva din bok på ditt nya kontor utan distraktioner.